divendres, 24 de maig del 2013

FASE 5: Setmana del 20 al 24 de maig

Objectius:

·  Fer la valoració dels resultats de les actuacions dutes a terme.
·  Establir noves actuacions si fos necessari.
·  Valorar si s’han dut a terme les funcions psicopedagògiques proposades a l’inici del pla.

Descripció del treball: 

Ens trobem ja a l'última etapa del Pla de Treball, la que fa referència a l'avaluació de tot el procés. Aquesta Fase es durà a terme les dues últimes setmanes de Maig. En aquesta primera, l'avaluació es durà a terme amb les famílies i els alumnes.


   -
Cas MR: En aquest procés d'avaluació, pel que fa a la família, tal i com hem fet durant tot el procés la nostra actitud ha estat la d'acompanyament i empatia amb aquests (sobretot amb l'àvia, que ha estat l'agent més implicat en el cas). Ens ha destacat una lleugera millora de l'actitud del nét, i com a conseqüència una millora qualitativa de la convivència. 

   Pel que fa a l'alumne, també ens ha transmès una sensació de millora personal i en relació als aprenentatges. Destaca l'evolució i millora pel que fa a la gestió de les emocions, que en definitiva, era el meu objectiu a aconseguir a l'hora d'elaborar el pla. 

   -Cas DE:   En aquest cas, és una llàstima la falta d'implicació de la família. Tot i això, en aquesta trobada individual amb l'alumne hem pogut captar una millora important. Sembla que no li costa tant parlar i expressar-se en referència a les emocions i relacions amb els companys/es. Ens destaca una millora en la relació amb dos companys a partir de les dinàmiques de grup, ja que diu l'han ajudat a crear vincles amb aquests companys. 

Avaluació:
Aquestes avaluacions, doncs, reflexen l'efectivitat del treball col·laboratiu, ja que la implicació de totes parts manifesta una millora dels problemes i dificultats en tots els àmbits, i aquestes millores van estretament relacionades amb el meu pla d'actuació i els objectius que amb ell pretenia aconseguir a través de les meves funcions com a psicopedagoga.

Observacions personals:
Estic molt satisfeta dels resultats obtinguts fins ara, tot i que em queda la sensació de no poder acabar la feina fins a final de curs. Tot i això, acordarem unes pautes d'actuació per a seguir portant a terme fins que acabi el curs i al llarg de l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada